MaxHome

Proizvodnja nameštaja po meri i želji klijenata glavna je delatnost firme MaxHome koja već dvadeset godina uspešno pruža ovu uslugu. Izrada idejnog projekta, tehnički nacrt i 3D vizualizacija prostora su neke od usluga koje možete pronaći u našoj ponudi. 

img 8

Klijent je uključen u celokupan proces proizvodnje nameštaja, od idejnog rešenja do same realizacije. Profesionalno i odgovorno pristupanje poslu doprinelo je uspešnom izvršenju mnogobrojnih projekata. MaxHome nastoji daljem usavršavanju  i širenju svojih mogućnosti prateći svetske trendove.

MaxHome - Vi zamislite mi napravimo

Nameštaj po meri je idealna solucija za one koji znaju šta im je neophodno i smatraju da im postojeće tržište to ne nudi. Tim MaxHome-a obučen je da razume vaše ideje i pretvori ih u konkretan rad. Odlučivanjem za izradu nameštaja po meri rešili ste se iscrpljujućih potraga za idealnim komadom nameštaja, kao i pokušajima uklapanja istog u ostatak enterijera.


Materijali i dobavljači

Kada je u pitanju zadovoljstvo klijenta svaki segment proizvodnje je od velike važnosti. S obzirom da želimo da omogućimo samo najbolje našim kupcima, raditi posao najbolje moguće nije jedini moto kojim se vodimo. Pored kvalifikovanog tima, MaxHome akcenat stavlja i na kvalitet materijala.

MaxHome u procesu proizvodnje nameštaja koristi medijapan, furnir, masiv materijal, HDF ploče, MDF ploče, univer, radne ploče, compact ploče, sirovu ivericu, šperploču, ploče visokog sjaja, polusjaj ploče, brušeni metal, mineralne ploče itd. Sa sigurnošću možemo reći da su materijali pouzdani, rezistentni i estetski nepremašivi. Naše materijale nabavljamo od vodećih evropskih kompanija, a to su  Falco, Egger, Kronospan, Kaindl, Fundermax i druge.
U svoje proizvode ugradjujemo visoko kvalitetne okove Blum, Hafele, cime postizemo kvalitet, funkcionalnost i elegantni dizajn.


Besplatna dostava

U sklopu naše ponude uključene su dodatne usluge. Vaš nameštaj možemo dostaviti na željenu adresu u kratkom periodu, potpuno besplatno.

Montiranje

Sa zadovoljstvom vam nudimo kvalitetno i efikasno montiranje naših proizvoda.