Sve prednosti nameštaja po meri

Industrija nameštaja ima dugu tradiciju koja se kao i sve grane industrije menjala i prilagođavala promenima koje su sa sobom donosile tehnološke revolucije. Nameštaj je u početku imao samo funkcionalnu ulogu, ali je vremenom dobijao i estetsku stranu, koja u poslednjih nekoliko godina sve više dobija na značaju.



I dok su prvi komadi nameštaja bili jedinstvenog oblika kako bi zadovoljili osnovne potrebe stanovništa, danas imamo čitavu plejadu komada koji izgledaju kao neko umetničko delo. U početku su se pravile isključivo serije ormara, bračnih kreveta, garnitura, stolova i stolica u istoj boji. Dimenzije su unapred bile određene i nisu se mogle menjati i prilagođaviti. Vremenom se i to promenilo, pa je ponuda nameštaja na tržištu postala veća i raznovrsnija. 

Šta je to nameštaj po meri? 

Imate ideju kako da opremite svoj stan? Zamislili ste krevet, garnituru, kuhinju? Najbolji nacin da svoje ideje ostvarite je izradom namestaja po meri koja se pravi shodno vasim zeljama i dimenzijama vaseg doma. Kuhinje sa pratećim elementima, plakari za hodnik, bračni kreveti, garniture, police za knjige, sve to se danas može napraviti po vašoj želji. Nameštaj po meri jeste savremeni način opremanja stana koji pored funkcionalne strane vašem domu pruža lični pečat.

Američki plakari po meri 

Jedan od popularnijih komada nameštaja koji se pravi po meri jesu takozvani američki plakari. Ovaj komad nameštaja jeste idelano rešenje za vaš enterijer jer ne zauzima puno prostora, s obzirom na to da ima klizni mehanizam vrata, te se ne zauzima prostor prilikom njegovog otvaranja. Tu je i estetska strana kojom upotpunuje i oplemenjuje prostor. Valja napomenuti i da se uklapa u svaki vid prostora. Upravo zbog gore pomenutih karakteristika spade u traženije komade. Pored toga što prate dimenzije vašeg prostora, njihova prednost nalazi se u tome što vi birate materijal od kog želite da se napravi ovaj komad nameštaja. 

Garniture po meri 

Rame uz rame sa američkim plakarima smeštene su i ugaone garniture. Pored standardizovanih dimenzija, možete naručiti i garnituru koja je baš po meri vaše dnevne sobe. Veliki broj firmi specijalizovanih za izradu nameštaja danas pravi garniture po meri klijenata. Tako možete dobiti garnituru koja preko dana odličan komad za sedenje, da bi zahvaljujući ugrađenom mehanizmu noću bila krevet za spavanje. 

Kuhinje po meri

Ankete pokazuju da je sve veća potražnja za kuhinjama po meri. Razloga za to je nekoliko. One se danas osmišljavaju, projektuju isključivo na zahtev mušterije. Širok izbor stilova, kompozicija i rešenja bilo tehničkih bilo estetskih pružaju mogućnost da personalizujete svoj dom na osnovu ukusa i zahteva. 

Uređivanje stambenog prosta jeste proces koji zahteva vreme, novac i posvećenost. Treba uklopiti svaki detalj, kako bi se dobila jedna skladna celina. Najbolji način da to uradite jeste da napravite plan i držite se svog stila. Vaš dom treba da bude vaša oaza mira, uređena tako da se u njoj osećate prijatno, odmorno. To treba da bude mesto gde ćete dati svoj pečat. Jedan od najbojih načina da to postignete jeste odabirom nameštaja po meri. Ne morate više da maštete, danas je sve moguće. Vi zamislite i biće napravljeno. 

Besplatna dostava

U sklopu naše ponude uključene su dodatne usluge. Vaš nameštaj možemo dostaviti na željenu adresu u kratkom periodu, potpuno besplatno.

Montiranje

Sa zadovoljstvom vam nudimo kvalitetno i efikasno montiranje naših proizvoda.