Nameštaj po meri za unikatni dom

Koliko puta ste želeli da promenite nešto u svom domu, ali ne možete zbog dimenzija prostorije? Hoćete da menajte ugaonu garnituru ili pak ormar ali ne možete jer niste u mogućnosti da nađete komade nameštaja odgovarajućih dimenzija? Danas to možete ostvariti nameštajem po meri. Iako postoji veliki broj salona za prodaju i izradu nameštaja, sve je više onih koji se okreću nameštaju po meri. To ne znači da se ne kupuje gotov, fabrički proizvod, mnogi se okreću određenim komadima kao što su američki plakari. 



Izrada nameštaja po meri sve je unosnija i popularna usluga. Ormari, krevetići, ugaone garniture, stočići, police po meri koja vama odgovara i vašem prostoru. Ne morate se više prilagođavati i tražiti kompromise, jednostavno premerite prostor i mesto u stanu gde želite da stavite određeni komad nameštaja, odaberete materijal i boju i dobićete nameštaj kakav ste oduvek želeli. Važno je da se taj nameštaj uklopi u sliku koju mi zamišljamo ali i dimenzije našeg doma. 

Nameštaj po meri daje lični pečat vašem domu

Dom jeste mesto u kome provodimo vreme i u kome živimo, odnosno on je odraz svega toga. To je mesto u kome treba da se osetimo prijatno, ugodno, slobodno i svoje. Uređenje doma stoga treba da bude u skladu sa našom ličnošću, da ima naš jedinstveni pečat. Najbolji način da se to postigne jeste pravljenjem nameštaja po meri. Pored unikatnosti uz nameštaj po meri stoje još dve karakteristike koje ga odvajaju od fabričkoh nameštaja a to je prilagodljivost i fleksibilnost. Zato je on pogodan za ona manje pristupačna stambena rešenja kao što su stanovi u potkrovlju gde je prilagođavanje ključna osobina. Stanovi se danas uglavnom manjih dimenzija te je potrebno uklopiti sav nameštaj u te dimenzije, tu stupa na scenu nameštaj po meri. Poznato je i da se izuzetno visoke i niske osobe uvek muče sa dužinom kreveta, uz nameštaj na meri, mogu konačno imati krevet baš po njihovoj meri. 

Materijal je važan

Važnu ulogu ima i materijal od koga se izrađuje nameštaj. Nameštaj od drveta iako može biti skuplji jeste bolja opcija jer se od punog drveta može praviti bilo koji nameštaj, kuhinje, stočići, nameštaj za dečiju sobu. Ono što vam nameštaj po meri pruža jeste i mogućnost da maštate, da sami kreirate svoj nameštaj, odnosno oblik i kako želite da to izgleda. Što će vaš dom dodatno učiniti jedinstvenim i unikatnim. 

Kuhinje po meri 

Poseban segment jesu i kuhinje po meri. Tu treba obratiti pažnju na nekoliko stavki. Kakav raspored elemenata želite? Od kog materijala želite da se prave kuhinjski elementi? Jednom kada se utvrdili raspored elemenata, materijal, možete se pozabaviti propratim elementima poput rasvete, radne površine, okove, šarke, ručice, klizne mehanizme. 

Zato napravite plan i razmislite kako želite da uredite svoj dom. Nameštaj po meri će vam pomoći da ga uredite na jedinstven, unikatan i pre svega poseban način. Dobićete dom sa vašim ličnim i originalnim pečatom.

Besplatna dostava

U sklopu naše ponude uključene su dodatne usluge. Vaš nameštaj možemo dostaviti na željenu adresu u kratkom periodu, potpuno besplatno.

Montiranje

Sa zadovoljstvom vam nudimo kvalitetno i efikasno montiranje naših proizvoda.