Nameštaj po meri za lepši i funkcionalniji poslovni prostor

Važnu ulogu u formiranju slike o vašem poslu, načinu na koji radite i pristupu kojim se vodite tokom rada ima poslovni prostor. Kao mesto koje je ujedno i vaš drugi dom, to je i prostor gde se vi borite za nove poslovne prilike. S tim u vezi uređenju poslovnog prostora treba oprezno pristupiti. Izgled vaše kancelarije takođe ima veliki udeo u tome kako će vas doživeti potencijalni klijenti. Ne zaboravite da je prvi utisak jako važan i da često igra presudnu ulogu u poslovima.



Spoj prijatnog i profesionalnog

Poslovni prostor treba da bude mesto koje će spojiti prijatni osećaj u kome ćete se osećati kao kod kuće ali da ujedno ima i dozu profesionalnog ambijenta, što je jako važno za zaposlene. Niko ne voli da radi u sumornim, sivim kancelarijama, gde se jedino vide još tamniji ormari. Vaša kancelarija treba da uliva poverenje i oslikava vrednosti vašeg poslovanja. 

Postoji nekoliko načina kako da uredite vaš poslovni prostor, a da ne podseća na stare birokratske kancelarije koje pamtimo iz starih filmova. Umesto toga treba da odiše svežinom, prirodom i jedinstvenošću. Vodite računa da ne upadnete u zamku pa da umesto prijatnog i enterijera sa ukusom dobijete kancelariju koja više podseća na cirkus i šalje poruku neozbiljnosti. 

Beli zidovi za eleganciju

Krenite od boje zidova. Trudite se da to uvek budu neki prirodni svetli tonovi, jer će na taj način otvoriti prostoriju. Beli ili bež zidovi upotpunjeni slikom prirode ili nekog mesta jesu odličan način da ostave dobar prvi utisak o vama i vašoj kancelariji. Elegancija, jedinstvenost i jednostavnost u jednom. 

Nameštaj po meri vaše kancelarije

Posebnu pažnju treba posvetiti odabiru adekvatnog nameštaja.  Nameštaj pored estetske strane ima onu drugu stranu, a to je funckionalnost. On mora biti udoban. Kada se spoje ove dve karakteristike dobija se prijatna i topla atmosfera. A jedan od načina da to i ostvarite jeste odabirom nameštaja po meri. 


Nameštaj po meri u poslednjih nekoliko decenija sve više dobija na popularnosti. Ne morate više da razmišljate da li će ormar, ugaona i stočići stati u prostoriji, a da bude dovoljno mesta za kretanje. Uz nameštaj po meri, dobijate sve u skladu sa dimenzijama vaše kancelarije. 

Američki plakari po meri vaše kancelarije

Američki plakari po meri jesu najfunkcionalniji komadi nameštaja jer ne zauzimaju fizički puno prostora. Vrata su im po principu kliznog mehanizma čime dodatno štedite prostor, prostiru se od poda do plafona, znači idu u visinu, te ima puno mesta za odlaganje papira, dokumenata i drugih kancelarijskih elemenata. Izrađuju se po vašoj meri i želji, a vašoj kancelariji unose moderan i atraktivan izgled. 

Još jedna stavka  zbog koje bi trebalo da se odlučite za nameštaj po meri prilikom uređivanja vašeg poslovnog prostora jeste i ta što su jedinstveni, jer se prave po vašoj meri, pa samim tim ostavljate i lični pečat u svemu tome. 

Kancelarija je vaš drugi dom, ali i lična karta u očima vašeg potencijalnog klijenta. Potrudite se da je uredite sa merom i ukusom. Na ovaj način ćete učiniti i vašim zaposlenima prostor prijatan i ugodan za rad, što je svakako dodatna motivacija koja će se videti u njihovoj efikasnosti u daljem radu. 

Besplatna dostava

U sklopu naše ponude uključene su dodatne usluge. Vaš nameštaj možemo dostaviti na željenu adresu u kratkom periodu, potpuno besplatno.

Montiranje

Sa zadovoljstvom vam nudimo kvalitetno i efikasno montiranje naših proizvoda.